60 μαθήματα ζωής από τον Δον Κιχώτη

-56% Κατόπιν Παραγγελίας 60 μαθήματα ζωής από τον Δον Κιχώτη

Ο "Δον Κιχώτης", το πασίγνωστο αριστούργηµα του Θερβάντες που µέσα στα χρόνια ξεπέρασε σε πωλήσεις ακόµα και τη Βίβλο, κι ίσως να µην υστερεί σε ιερότητα αν σκεφτούµε πόσες ανθρώπινες ψυχές έχει παρηγορήσει, λειτούργησε και εξακολουθεί να λειτουργεί ως αστείρευτη πηγή έµπνευσης για συγγραφείς και καλλιτέχνες, φιλολόγους, διανοητές, ψυχαναλυτές.

Τα "60 µαθήµατα ζωής από τον Δον Κιχώτη", εµπνευσµένα από τις ουµανιστικές ιδέες που διαπνέουν το έργο κι από την καρτερικότητα του ίδιου του Θερβάντες που τον έκανε να µάχεται για τη ζωή και να ελπίζει ακόµα και σε συνθήκες τραγικά δύσκολες, έρχονται να γαληνέψουν την ταραγµένη µας ψυχή, να την παρηγορήσουν και να τη στηρίξουν στο τραµπάλισµά της.

Μ’ άλλα λόγια έρχονται να συνεισφέρουν στο ξεκαθάρισµα στόχων, στην εξεύρεση λύσεων, στην αναζήτηση ελπίδας, ενδυναµώνοντας την πίστη µας σ’ αυτό τον εσωτερικό θεό που κρύβουµε όλοι µέσα µας και που έχει ως όνοµά του το ρήµα "ζω".

Εξήντα µαθήµατα ζωής µέσα από εξήντα πολύ γλαφυρά κεφάλαια, εµπλουτισµένα µε µικρά ή και µεγαλύτερα αποσπάσµατα από τον Δον Κιχώτη, σε µια ανοιχτή συνοµιλία µε την ελληνική λογοτεχνία και πραγµατικότητα.
Συγγραφέας
Ονοματεπώνυμο Σαλβαδόρ δελ Πόθο
Θέμα
Περιεχόμενο Ξένη Λογοτεχνία
Εκδόσεις
Εκδότης Πατάκης
Μετάφραση
Ονοματεπώνυμο Αγαθή Δημητρούκα
Σελίδες
Αριθμός 216
ISBN
Κωδικός ISBN 978-960-16-6344-9
Ημ. Έκδοσης
Ημερομηνία 2015
  • Εκδότης: Πατάκης
  • Κωδικός Προϊόντος: 3070
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
  • 11,50€
  • 5,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 4,72€