Χάρτινη Πόλη

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Άυπνος ουρανός -60%

Άυπνος ουρανός

Στις Καλέπορτες του Διδυμότειχου τραγουδούσε ο Τούρκος τον αμανέ για την όμορφη χήρα, τη Θεοδοσία. Μα εκείνη, ολάκερη ζωή, πρόσμενε τα παιδιά της κάθε φορά που σφύριζε το τρένο στο σταθμό. ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ..

15,00€ 6,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,66€

Βεντέτα -49%

Βεντέτα

Σαρδηνία. Ένας μεγιστάνας δολοφονείται στο οχυρωμένο κτήμα του. Τα υψηλής ασφάλειας ηλεκτρονικά κυκλώματα της έπαυλης καταγράφουν το έγκλημα όχι όμως και το πρόσωπο του δολοφόνου, που παραμένει στο σκ..

9,90€ 5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,72€

Εγώ, η ανατολή -49%

Εγώ, η ανατολή

Ανατολή το όνομά μου, γεμάτο ζωή και φως. Μαλλιά σαν ηλιαχτίδες, μάτια τρομαγμένα κοιτάζουν το χθες. Φόβοι σαλεύουν το μυαλό. Κουκούλι τυλιγμένο το εγώ μου, κρύβεται στα έγκατα της ψυχής μου. Μοίρα μέ..

9,90€ 5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,72€

Επικίνδυνη νηνεμία -49% Κατόπιν Παραγγελίας

Επικίνδυνη νηνεμία

«... δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν. Είναι σαν να έχω να κάνω με έναν διαφορετικό άνθρωπο. Δεν με κακομεταχειρίζεται, αλλά στον αέρα υπάρχει ηλεκτρισμός. Ξέρει ότι έχω ανακαλύψει την αλήθεια και μετά ..

9,90€ 5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,72€

Οι ιππότες της Μάλτας -49%

Οι ιππότες της Μάλτας

Βατικανό. Μια κραυγή πανικού διακόπτει ξαφνικά τις ψαλμωδίες στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου και τα βλέμματα όλων στρέφονται ψηλά, καθώς το σώμα ενός άνδρα πέφτει από τον θόλο του ναού. Ένας ψίθυρος που..

9,90€ 5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,72€

Το μυστικό της περγαμηνής -39%

Το μυστικό της περγαμηνής

ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΟΡ, ΔΑΝΙΑ Ο ιερέας του Βατικανού Έρικ Γιάνσεν αφήνει την τελευταία πνοή του πάνω σε έναν ξύλινο σταυρό. Ο Νικ Ντάιαλ, επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ιντερπόλ, καταφτάνει σ..

9,90€ 6,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,66€