Χωρίς επιζήσαντες

Κατόπιν Παραγγελίας Χωρίς επιζήσαντες
Ένα αεροπλάνο συντρίβεται ανεξήγητα. Τριακόσιοι τριάντα νεκροί και κανένας επιζών είναι ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος. Ανάμεσα στα θύματα, η γυναίκα και οι δυο μικρές κόρες του αστυνομικού ρεπόρτερ της Λος Άντζελες Πόστ, Τζο Κάρπεντερ.

Ένα χρόνο μετά, παραδομένος ακόμα στον πόνο και την απόγνωση, αδυνατώντας να εργαστεί, αδυνατώντας να φανταστεί οποιαδήποτε λύτρωση πέρα από το θάνατο του, ο Τζο συναντά μια γυναίκα. Η Ρόουζ, όπως λέγεται, ισχυρίζεται πως επέζησε του δυστυχήματος και του υπόσχεται ότι θα του αποκαλύψει ένα μυστικό που θα γαληνέψει την ψυχή του. Όμως πριν πει οτιδήποτε άλλο, εξαφανίζεται.

Σπρωγμένος τώρα από οργή (μήπως οι αρχές απέκτυψαν στοιχεία από τις οικογένειες των θυμάτων;) και μια ελπίδα τόσο αβάσταχτη, σχεδόν όσο και ο πόνος του (αν υπήρχε όντως ένας επιζών, θα μπορούσαν να υπάρχουν κι άλλοι;) ο Τζο ξεκινά να βρει την γυναίκα του. Η αναζήτηση του όμως τον φέρνει κατευθείαν στο δρόμο μια ισχυρής και μυστηριώδους οργάνωσης, αποφασισμένης να σταματήσει τη Ρόουζ προτού φανερώσει ό,τι γνωρίζει για την συντριβή. Κι αυτό που την συνδέει μαζί της – τη φύση του οποίου ο Τζο τη συνειδητοποιεί πόντο πόντο – τον κάνει επίσης θήραμα.

Μέσα από ένα απεγνωσμένο κυνηγητό που κόβει την ανάσα και μια συντριπτική συναισθηματική οδύσσεια ο Τζο θα οδηγηθεί σε μια αλήθεια που θα τον αναγκάσει να επανεκτιμήσει όσα ξέρει για την ζωή και τον θάνατο – μια αλήθεια που μπορεί να συγκλονίσει τον κόσμο και να επαναπροσδιορίσει το πεπρωμένο της ανθρωπότητας.
Συγγραφέας
Ονοματεπώνυμο Dean Koontz
Θέμα
Περιεχόμενο Ξένη Λογοτεχνία
Εκδόσεις
Εκδότης Bell
Μετάφραση
Ονοματεπώνυμο Μιχάλης Μακρόπουλος
Σελίδες
Αριθμός 411
ISBN
Κωδικός ISBN 960-450-649-8
Ημ. Έκδοσης
Ημερομηνία 2000
  • Εκδότης: Bell
  • Κωδικός Προϊόντος: 4136
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
  • 6,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 5,66€