Δαρεμά

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Άννα Καρένινα (Παλαιοβιβλιοπωλείο) -50% Μη Διαθέσιμο

Άννα Καρένινα (Παλαιοβιβλιοπωλείο)

Στο αριστούργημα του “Άννα Καρένινα” ο συγγραφεύς, με την μαγική του τέχνη, φύσηξε πνοή στους ήρωες του, δημιούργησε την ψυχή τους κατ’ εικόνα και ομοίωσι της δικής του. Δίνει μια πλατειά εικόνα της ά..

30,00€ 15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,15€

Εικονογραφημένη ιστορία του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου (Παλαιoβιβλιοπωλείο)

Επί τη  βάσει των κυριωτέρων έργων της παγκοσμίου βιβλιογραφίας, των αποκαλυφθέντων αρχείων του Γερμανικού Επιτελείου, των πρακτικών της δίκης της Νυρεμβέργης και των απομνημονευμάτων του Ουίνστον Τσώ..

25,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 23,59€

Η Καινή Διαθήκη : Κείμενος - Ερμηνευτική Απόδοσις (Παλαιοβιβλιοπωλείο)

Το κείμενο της Καινής Διαθήκης με ερμηνευτική απόδοση από τον αείμνηστο Ιωάννη Θ. Κολιτσάρα. -πίνακα με τις ευαγγελικές και αποστολικές περικοπές, των Κυριακών και των εορτών, όλου του έτους. -Λεξ..

12,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,32€

Η προέλευση των Ελλήνων (Παλαιοβιβλιοπωλείο)

Χρυσοτυπία στο εξώφυλλο και στην ράχη. Πολυτονικό σύστημα, δημοτική γλώσσα. Πλούσια εικονογράφηση, πολλά σχεδιαγραφήματα και ένθετοι αναδιπλούμενοι χάρτες...

20,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 18,87€

Κάτω από το βλέμμα του Βούδα (Παλαιoβιβλιοπωλείο)

Το πρώτο βιβλίο της τριλογίας «Η καλή Γη», είναι ένας ύμνος στις σχέσεις του αγρότη με τη γη, την οικογένεια και τις ρίζες του. Ένα αιώνιο αριστούργημα των καλών αγώνων και των σωστών επιλογών ενός Κι..

19,91€ Χωρίς ΦΠΑ: 18,78€

Κυρα-Βασιλική και Αλή Πασάς (Παλαιoβιβλιοπωλείο) -62%

Κυρα-Βασιλική και Αλή Πασάς (Παλαιoβιβλιοπωλείο)

Στις σελίδες του βιβλίου αυτού - που γράφτηκε με βάση νεωτάτες ιστορικές πηγές και ανατρέπει πολλές ιστορικές ανακρίβειες- παρελαύνουν όλοι οι επικοί αγώνες των πρώτων χρόνων του αρματωλικιού και της ..

65,00€ 25,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 23,59€