Δεύτερη αγάπη

Δεύτερη αγάπη
Η Ντόροθι-Ανν Χέιλ Κάντγουελ στέκεται στην κορυφή του κόσμου. Το διαμάντι της εντυπωσιακής αλυσίδας των πολυτελών ξενοδοχείων της, το Σαν Φρανσίσκο Πάλας, έχει επιτέλους περατωθεί. Οι πιο σημαντικοί και ισχυροί άνθρωποι της πόλης απολαμβάνουν τη λάμψη των εγκαινίων του. Με την άφιξη του αγαπημένου της συζύγου Φρέντι, από το Κολοράντο, η βραδιά –και η ευτυχία της– θα έχει ολοκληρωθεί.

Ωστόσο, η Ντόροθι-Ανν δέχεται σχεδόν ταυτόχρονα δυο φοβερά πλήγματα.Μαθαίνει ότι μια μυστηριώδης, οικονομικά πανίσχυρη κοινοπραξία επιχειρεί να εξαγοράσει εκβιαστικά την αλυσίδα Χέιλ.
Κι έπειτα ακολουθεί η τραγική είδηση ότι ο Φρέντι σκοτώθηκε όταν συνετρίβη το ιδιωτικό αεροπλάνο του.

Η ζωή της, από τη μια στιγμή στην άλλη, βρίσκεται στη δίνη ενός ορμητικού τυφώνα. Και ενώ όλα μοιάζουν να καταρρέουν γύρω της, μπαίνει στο δρόμο της ο Χαντ Γουίνσλοου, ένας γοητευτικός άντρας με ηρωικό παρελθόν και λαμπρό μέλλον στην πολιτική. Αν και παγιδευμένος σ’ ένα δυστυχισμένο γάμο, ο Χαντ διαισθάνεται μια αδελφή ψυχή στην Ντόροθι-Ανν και, συνεπαρμένος από τη δυνατή έλξη που γεννιέται ανάμεσά τους, αποφασίζει να την κατακτήσει –όποιο κι αν είναι το τίμημα που θ’ απαιτήσει η πικρόχολη γυναίκα του κι όποιο κι αν είναι το κόστος για τις δικές του φιλοδοξίες.

Η πίεση για την Ντόροθι-Ανν είναι τεράστια κι αυτά που διακυβεύονται πολλά.
Απειλούνται όλα όσα έχει χτίσει με τόσο κόπο. Ακόμα και οι πιο στενοί της σύμμαχοι ίσως είναι θανάσιμοι εχθροί της. Μπορεί να διακινδυνεύσει την αυτοκρατορία της και την καρδιά της για μια δεύτερη αγάπη;
Συγγραφέας
Ονοματεπώνυμο Judith Gould
Θέμα
Περιεχόμενο Ξένη Λογοτεχνία
Εκδόσεις
Εκδότης Bell
Μετάφραση
Ονοματεπώνυμο Κλαίρη Παπαμιχαήλ
Σελίδες
Αριθμός 763
ISBN
Κωδικός ISBN 960-450-653-6
Ημ. Έκδοσης
Ημερομηνία 2000
  • Εκδότης: Bell
  • Κωδικός Προϊόντος: 4205
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 7,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 6,60€