Διατροφή από το σήμερα για το αύριο (Παλαιoβιβλιοπωλείο)

-69% Διατροφή από το σήμερα για το αύριο (Παλαιoβιβλιοπωλείο)
- Ο 21ος αιώνας είναι μια πραγματικότητα και η διατροφή μας είναι ένα μέρος της. Η ποσότητα, η ποιότητα και η διαθεσιμότητα των τροφίμων έχουν διαφοροποιηθεί σημαντικά, αλλά σημαντικά διαφοροποιημένη είναι και η νοσηρότητα που οφείλεται στη διατροφή: Πόσο μεγάλη είναι η απειλή της σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας; Πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος της πρόσμιξης των ραδιενεργών καταλοίπων με τις τροφές; Τι είναι οι διοξίνες και πόσο μεγάλοι είναι οι κίνδυνοι από αυτές;
- Η βιομηχανοποίηση μας εξασφάλισε επαρκή και καθαρότερα τρόφιμα, αλλά με πλήθος χημικών προσμίξεων που οι συνέπειές τους για το ανθρώπινο γένος είναι ακόμα απρόβλεπτες: τα πρόσθετα των τροφίμων, τα προϊόντα λάιτ, τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα, τα διατροφικά συμπληρώματα, οι βιολογικές καλλιέργειες.
- Η νοσηρότητα των ανεπτυγμένων λαών και η διαιτητική της θεραπεία: διαβήτης, υπέρταση, υπερχοληστερολαιμία, αθηρωμάτωση, καρκίνος.
- Οι διατροφικές ιδιαιτερότητες και ανάγκες ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού μας: διατροφή για τα παιδιά και τους υπερήλικες, διατροφή για την κύηση και το θηλασμό, διατροφή για αθλητές και αθλούμενους.
Συγγραφέας
Ονοματεπώνυμο Μόρτογλου Αναστάσιος - Μόρτογλου Κατερίνα
Θέμα
Περιεχόμενο Διατροφή
Εκδόσεις
Εκδότης Γιαλλελής
Ημ. Έκδοσης
Ημερομηνία 2009
  • Κωδικός Προϊόντος: 5458
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 80,00€
  • 25,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 23,59€