Εισαγωγή στην ψυχανάλυση

-49% Κατόπιν Παραγγελίας Εισαγωγή στην ψυχανάλυση
Η "Εισαγωγή στην ψυχανάλυση" περιέχει τις τελευταίες παραδόσεις που έδωσε ο Φρόυντ σε προχωρημένη ηλικία στο πανεπιστήμιο της Βιέννης μπροστά σε ένα μεικτό ακροατήριο, για το οποίο προϋπέθεσε ότι έρχεται σε επαφή με την ψυχανάλυση για πρώτη φορά. Γι’ αυτό και χαρακτήρισε τις παραδόσεις του εισαγωγικές και ανάλογος ήταν και ο τρόπος που χρησιμοποίησε για την κατανόησή τους: εισαγωγικός, επαγωγικός και κατά το δυνατόν εκλαϊκευτικός. 
Έτσι η "Εισαγωγή στην ψυχανάλυση" είναι ένα βιβλίο που συγκεντρώνει σε αξιοθαύμαστον βαθμό εκείνες τις αρετές, με τις οποίες ένας μεγάλος επιστήμονας σε ευτυχείς συμπτώσεις της ζωής του διασπά τα τείχη της επιστημονικής περιχαράκωσης και έρχεται ως διαφωτιστής και δάσκαλος να συναντήσει το μεγάλο κοινό. 
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που από τα βιβλία του Φρόυντ η "Εισαγωγή στην ψυχανάλυση" βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης και του πλατύτερου κοινού, αφού σε αυτό βρίσκει όχι μόνο μια πραγματική εισαγωγή, αλλά και μια ανασκόπηση και σύνοψη ολόκληρης της ψυχανάλυσης.
Είναι σαν με το κύκνειο άσμα του στο πανεπιστήμιο να έκανε ο Φρόυντ στους τελευταίους ακροατές του και κατ' επέκταση σε όλους τους μελλοντικούς αναγνώστες του ένα δώρο, μια πυξίδα, για να βρίσκουν την σωστή πορεία μέσα από τα δύσβατα μονοπάτια της ψυχανάλυσης. 
Συγγραφέας
Ονοματεπώνυμο Ζίγκμουντ Φρόυντ
Θέμα
Περιεχόμενο Ψυχολογία
Εκδόσεις
Εκδότης Επίκουρος
Μετάφραση
Ονοματεπώνυμο Λευτέρης Αναγνώστου
Σελίδες
Αριθμός 446
ISBN
Κωδικός ISBN 960-7105-19-2
Ημ. Έκδοσης
Ημερομηνία 1996
  • Εκδότης: Επίκουρος
  • Κωδικός Προϊόντος: 1955
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
  • 29,46€
  • 15,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 14,15€