Η μέρα που τα λιοντάρια θα τρώνε πράσινη σαλάτα

-59% Η μέρα που τα λιοντάρια θα τρώνε πράσινη σαλάτα
Ο άνθρωπος για τον άνθρωπο είναι λιοντάρι. Και τα λιοντάρια δεν κοκκινίζουν από ντροπή, ούτε έχουν λεπτότητες. Απόλυτα βέβαια για το δίκιο τους, επιβάλλουν τις απόψεις τους χωρίς να συνειδητοποιούν τον εγωκεντρισµό τους και την υπερβολική τάση τους για εξουσία. Αυτά τα λιοντάρια τα συναντάµε κάθε µέρα: εξοργισµένοι οδηγοί, υποτιµητικοί σύζυγοι, διευθυντές τυφλωµένοι από την εξουσία τους, αδιάλλακτες µητέρες που ξέρουν καλύτερα ποιο είναι το καλό των παιδιών τους... Όλα αυτά που η Ροµάν αποκαλεί «τοξικότητα».

Τριαντάχρονη γυναίκα γεµάτη πάθος και αφοσίωση, η Ροµάν µαθαίνει στα κακοαναθρεµµένα αιλουροειδή πώς να γίνουν πιο ανθρώπινα. ∆ηµιούργησε µια εταιρεία που παρέχει ένα πρόγραµµα µοναδικό στο είδος του, µια ολοκληρωµένη αναθεώρηση της νοοτροπίας και των στάσεων ζωής. Κάποιοι από τους νέους συµµετέχοντες του προγράµµατος είναι πολύ ενδιαφέροντες. Ειδικά ένας, ο Μαξιµιλιάν Βογκ, διάσηµος επιχειρηµατίας, διευθύνων σύµβουλος µιας µεγάλης εταιρείας καλλυντικών, πολύ χαρισµατικός, αλλά αρχετυπικό δείγµα τροµακτικής τοξικότητας! Θα τα καταφέρει η Ροµάν να τον βοηθήσει να εξελιχθεί, έτσι ώστε να µπορεί να εκφράζει δια­φορετικά την εσωτερική του δύναµη, µε µεγαλύτερη ορθότητα και σεβασµό προς τους άλλους; Ένα πάντως είναι σίγουρο: ο Μαξιµι­λιάν δεν θα της κάνει τη ζωή εύκολη.

Το απολαυστικό και συγκινητικό ταξίδι µιας οµάδας ανθρώπων από την τοξικότητα και τον εγωκεντρισµό προς τη συναισθηµατική και την ψυχική ωριµότητα, µε την ευαίσθητη και γλαφυρή πένα της Ραφαέλ Τζορντανό, συγγραφέα του Best Seller "Η Δεύτερη Ζωη σου ξεκινά όταν καταλάβεις πως έχεις μόνο μία".
Συγγραφέας
Ονοματεπώνυμο Raphaelle Giordano
Θέμα
Περιεχόμενο Ξένη Λογοτεχνία
Εκδόσεις
Εκδότης Ελληνικά Γράμματα
Σελίδες
Αριθμός 252
ISBN
Κωδικός ISBN 978-960-19-0767-3
Ημ. Έκδοσης
Ημερομηνία 2019
  • 14,50€
  • 6,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 5,66€