Η τελευταία των Στάνφιλντ (Παλαιοβιβλιοπωλείο)

-70% Κατόπιν Παραγγελίας Η τελευταία των Στάνφιλντ (Παλαιοβιβλιοπωλείο)
Η Έλινορ-Ρίγκμπι είναι δημοσιογράφος στο περιοδικό National Geographic και ζει στο Λονδίνο. Ένα πρωί, γυρίζοντας από ταξίδι, λαμβάνει ένα ανώνυμο γράμμα που την ενημερώνει ότι η μητέρα της είχε ένα εγκληματικό παρελθόν.
Ο Τζορτζ-Χάρισον είναι ξυλουργός και ζει στο Καντόν ντε λ'Εστ, στο Κεμπέκ. Ένα πρωί λαμβάνει και εκείνος το ίδιο ανώνυμο γράμμα, στο οποίο κάποιος κατηγορεί την μητέρα του για το ίδιο πράγμα.
Η Έλινορ-Ρίγκμπι και ο Τζορτζ-Χάρισον δεν γνωρίζονται. Ο συγγραφέας των γραμμάτων δίνει στον καθέναν τους ραντεβού σε ένα μπαρ ψαράδων στο λιμάνι της Βαλτιμόρης, και τελικά το κοράκι δεν εμφανίζεται ποτέ.
Ο Τζορτζ-Χάρισον και η Έλινορ-Ρίγκμπι συναντιούνται, ανακαλύπτοντας στον τοίχο του μπαρ μια κοινή φωτογραφία των μανάδων τους, όταν ήταν τριάντα χρονών.
ΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ;
ΠΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔIΕΠΡΑΞΑΝ;
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ;
Με το βιβλίο "Η Τελευταία των Στάνφιλντ", ο συγγραφέας διεισδύει στην καρδιά ενός μυστηρίου που στοιχειώνει τρεις γενιές, από την κατεχόμενη Γαλλία του καλοκαιριού του 1944 ως τη Βαλτιμόρη της απελευθερωμένης δεκαετίας του '80, και από κει μέχρι το Λονδίνο και το Μόντρεαλ του σήμερα.
Συγγραφέας
Ονοματεπώνυμο Marc Levy
Θέμα
Περιεχόμενο Αστυνομική λογοτεχνία
Εκδόσεις
Εκδότης Μάτι
Μετάφραση
Ονοματεπώνυμο Φανή Σωφρονίδου
Σελίδες
Αριθμός 400
ISBN
Κωδικός ISBN 978 - 618 - 5376 - 03 - 1
Ημ. Έκδοσης
Ημερομηνία 2018
  • Εκδότης: Μάτι
  • Κωδικός Προϊόντος: 4556
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
  • 16,60€
  • 5,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 4,72€