iCon Στιβ Τζομπς

-25% iCon Στιβ Τζομπς

Όπως λέει ο Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ, στην αμερικάνικη ζωή δεν υπάρχουν δεύτερες πράξεις. Προφανώς ξέχασε να ενημερώσει τον Στιβ Τζομπς.
Ο Τζομπς, από περιθωριακός κομπιουτεράς του γυμνασίου εξελίχθηκε σε κινητήρια δύναμη της Apple κι έγινε ιεροκήρυκας της ψηφιακής επανάστασης, για να γκρεμιστεί λίγο αργότερα από την ίδια του την εταιρεία, μέσα στον εξευτελισμό και την κατακραυγή. Στη συνέχεια, αφού ξεπέρασε μια σειρά από προσωπικές κι επαγγελματικές αποτυχίες, επανήλθε στο προσκήνιο, για ν' αφήσει ανεξίτηλα σημάδια στη βιομηχανία του θεάματος και να διεκδικήσει το θρόνο της Apple. Η εκπληκτική επιτυχία του iPod ήταν το επιστέγασμα μιας επιστροφής χωρίς προηγούμενο και τον καθιέρωσε ως τον αδιαμφισβήτητο πρωτοπόρο της ψηφιακής εποχής.
Το βιβλίο αντλεί από μια πληθώρα πηγών της Σίλικον Βάλεϊ και του Χόλιγουντ και μας δίνει ένα ανάγλυφο πορτρέτο της θρυλικής εποχής που γεννήθηκε η Apple, των αλλόκοτων δημιουργών της αλλά και μιας ομάδας πρωτοπόρων εφευρετών που σχεδίασαν το χάρτη της ψηφιακής εποχής. Πάνω απ’ όλα όμως σκιαγραφεί την προσωπικότητα ενός ανθρώπου μ' ένα πείσμα που τον τιμώρησε αλλά και τον αντάμειψε απλόχερα, ενός αντιφατικού αλλά και χαρισματικού ηγέτη.

Συγγραφέας
Ονοματεπώνυμο Τζέφρι Σ. Γιανγκ, Ουίλιαμ Λ. Σάιμον
Θέμα
Περιεχόμενο Βιογραφίες
Εκδόσεις
Εκδότης Ωκεανίδα
Μετάφραση
Ονοματεπώνυμο Αλέξης Εμμανουήλ
Σελίδες
Αριθμός 581
ISBN
Κωδικός ISBN 960-410-424-1
Ημ. Έκδοσης
Ημερομηνία 2006
  • Εκδότης: Ωκεανίδα ΑΕ
  • Κωδικός Προϊόντος: 118
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 19,91€
  • 15,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 14,15€