Ο πέτρινος πίθηκος

Ο πέτρινος πίθηκος
Από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση στο πολύκροτο θρίλερ "Συλλέκτης οστών", ο εγκληματολόγος Λίνκολν Ράιμ εντυπωσίασε τους αναγνώστες με τις απαράμιλλες ικανότητές του στην αστυνομική έρευνα. Καθηλωμένος από ένα ατύχημα σε αναπηρική πολυθρόνα, αντισταθμίζει τη φυσική αδυναμία του μ' ένα μυαλό κοφτερό σαν ξυράφι και με τη συνδρομή της ταλαντούχας βοηθού του, της Αμέλια Ζαξ.
Αυτή τη φορά το δυναμικό ντουέτο καλείται να βοηθήσει το FBI και την Υπηρεσία Αλλοδαπών σε μια πολύ κρίσιμη υπόθεση. Παρ' ότι μοιάζει σχεδόν αδύνατο, κατορθώνουν να εντοπίσουν ένα εμπορικό πλοίο που κατευθύνεται στη Νέα Υόρκη μεταφέροντας Κινέζους λαθρομετανάστες και μαζί ένα διαβόητο δουλέμπορο και αδίστακτο δολοφόνο, γνωστό ως "το Φάντασμα". Όταν όμως η επιχείρηση της σύλληψης του "Φαντάσματος" αποτυγχάνει, ο Λίνκολν και η Αμέλια βρίσκονται μπροστά σε μια επιτακτικά επείγουσα κατάσταση: πρέπει να σταματήσουν το "Φάντασμα" πριν προλάβει να εντοπίσει και να εξοντώσει τους λίγους επιζώντες από το πλοίο που κατάφεραν να διαφύγουν και έχουν τώρα εξαφανιστεί μέσα στο λαβύρινθο της Κινέζικης Συνοικίας της Νέας Υόρκης.
Ο αντίπαλός τους, όμως, είναι δαιμόνιος και απρόβλεπτος, κινείται αιφνιδιαστικά σαν ανελέητο αρπακτικό, και βρίσκεται συνεχώς ένα βήμα μπροστά τους. Και οι δυο ντετέκτιβ δίνουν μια εφιαλτική μάχη με το χρόνο για να τον ξετρυπώσουν πριν να είναι αργά μέσα στην εχθρική Τσάιναταουν, όπου η καχυποψία κρατά τα στόματα πεισματικά κλειστά και ο κίνδυνος παραμονεύει σε κάθε γωνιά...
Συγγραφέας
Ονοματεπώνυμο Jeffery Deaver
Θέμα
Περιεχόμενο Ξένη Λογοτεχνία
Εκδόσεις
Εκδότης Bell
Μετάφραση
Ονοματεπώνυμο Αλέξης Καλοφωλιάς
Σελίδες
Αριθμός 630
ISBN
Κωδικός ISBN 960-450-788-5
Ημ. Έκδοσης
Ημερομηνία 2004
  • Εκδότης: Bell
  • Κωδικός Προϊόντος: 4096
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 10,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 9,43€