Ο ποταμός της μεγάλης μητέρας (Παλαιοβιβλιοπωλείο)

Κατόπιν Παραγγελίας Ο ποταμός της μεγάλης μητέρας (Παλαιοβιβλιοπωλείο)
Το τέταρτο βιβλίο του μεγαλειώδους έπους της Jean M. Auel για τη ζωή στη μακρινή προϊστορία, κατά το τέλος της εποχής των Παγετώνων, τότε που δύο είδη ανθρώπων, οι Νεάντερταλ και οι Κρο-Μανιόν, μοιράζονταν τη γη.
Η Άυλα και ο Τζονταλάρ, αποχαιρετούν τη φιλόξενη γη των κυνηγών των μαμούθ και ξεκινάνε για ένα παράτολμο, μακρινό ταξίδι. Έχοντας μαζί τους τον Λύκο, τον Δρομέα και την Ουίνι, θ' ακολουθήσουν τον Ποταμό της Μεγάλης Μητέρας προς τις πηγές του, και θα διασχίσουν τις απέραντες πεδιάδες της Ευρώπης των Παγετώνων με προορισμό το μέρος απ' όπου ξεκίνησε ο Τζονταλάρ, χρόνια πριν.
Στην πορεία τους θα συναντήσουν εχθρικές φυλές, θα παλέψουν με τα άγρια στοιχεία της φύσης και θα κινδυνεύσουν χίλιες φορές να χάσουν τη ζωή τους. Όμως, υπακούοντας πάντα στο όραμά τους, θα συνεχίσουν το δρόμο τους. Γιατί είναι αποφασισμένοι να φτάσουν σ' εκείνο το μέρος της γης που θα γίνει το Σπίτι τους.
Συγγραφέας
Ονοματεπώνυμο Jean M. Auel
Θέμα
Περιεχόμενο Ξένη Λογοτεχνία
Εκδόσεις
Εκδότης Bell
Μετάφραση
Ονοματεπώνυμο Βασίλης Καλλιπολίτης
Σελίδες
Αριθμός 764
ISBN
Κωδικός ISBN 960-450-386-3
Ημ. Έκδοσης
Ημερομηνία 2002
  • Εκδότης: Bell
  • Κωδικός Προϊόντος: 4064
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
  • 10,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 9,43€