Ο θρόνος του Νιρόλι - Βιβλίο 4

-49% Ο θρόνος του Νιρόλι - Βιβλίο 4
Ο ετοιμοθάνατος βασιλιάς αναζητά το διάδοχό του!
Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας διεκδικούν το πεπρωμένο τους με πάθος!

Ερωτική Μελωδία
Ο 'Ανταμ Ράιντερ, ο νόθος γιος ενός πρίγκιπα του Νιρόλι, είναι ο επόμενος στη σειρά διαδοχής. Αποδέχεται την πρόσκληση του βασιλιά να επιστρέψει στη γενέτειρά του και να αναλάβει τα βασιλικά του καθήκοντα, αλλά δε σκοπεύει να αγκαλιάσει την οικογένεια που απέρριψε τη μητέρα του –έχει στο μυαλό του την εκδίκηση!
Η μουσικός Έλενα Βαλέριο νιώθει αμέσως μια έντονη έλξη για κείνον. Ωστόσο, αγαπά την πατρίδα της και δε θα δεχτεί να κυβερνήσει το Νιρόλι ένας κάλπικος βασιλιάς.
Ο 'Ανταμ νιώθει κι αυτός γοητευμένος από την Έλενα, όμως είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει για χάρη της τα υστερόβουλα σχέδιά του;

Στις Προσταγές του Σεΐχη

Ο σεΐχης Καντίρ, ο όμορφος 'Αραβας πρίγκιπας που εμφανίζεται αναπάντεχα για να ανέβει στο θρόνο του Νιρόλι, σκοπεύει να κυβερνήσει με πυγμή και αποφασιστικότητα. Αλλά πρώτα πρέπει να κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου… Η Ναταλία Καρίνι λατρεύει την πατρίδα της και θεωρεί πως ο νέος βασιλιάς δεν είναι παρά ένας εισβολέας, ένας κατακτητής που έχει μάθει να παίρνει πάντα αυτό που θέλει –και τώρα θέλει εκείνη για βασίλισσά του!
Νιώθει πανέτοιμη ν' αντιμετωπίσει την πρόκληση του σεΐχη. Όμως πώς θΆ αντισταθεί στα μεθυστικά φιλιά του;
Συγγραφέας
Ονοματεπώνυμο Morgan Raye, Jordan Penny
Θέμα
Περιεχόμενο Σύγχρονη Ξένη Λογοτεχνία
Εκδόσεις
Εκδότης Bell
Σελίδες
Αριθμός 320
ISBN
Κωδικός ISBN 9789606207983
Ημ. Έκδοσης
Ημερομηνία 2019
  • Εκδότης: Bell
  • Κωδικός Προϊόντος: 5396
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 9,90€
  • 5,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 4,72€