Οι σειρήνες

-70% Κατόπιν Παραγγελίας Οι σειρήνες
«Οι Σειρήνες καραδοκούν στον υπόγειο κόσμο του Μάντσεστερ»…

Ο Joseph Knox το 2017 απέσπασε εξαιρετικές κριτικές με το βιβλίο του (Sirens), το οποίο θεωρήθηκε ως το καλύτερο Βρετανικό λογοτεχνικό ντεμπούτο αστυνομικής λογοτεχνίας των τελευταίων 5 χρόνων, βάσει κριτικών που έλαβε από την Crime Scene, την Daily Mail, το Metro, τους Times, τον Ίαν Ράνκιν και αρκετούς άλλους κριτικούς αλλά και επιτυχημένους συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας.

Αποστολή: αυτοκτονία

Η διείσδυση στον εσωτερικό κύκλο του αινιγματικού εγκληματία Zain Carver είναι αρκετά επικίνδυνη. Το να αποτραβηχτείς ενώ ταυτόχρονα διασώζεις την κόρη της Isabelle Rossiter, από την επιρροή του Zain; Απίθανο! 

Αυτός είναι ο λόγος που ο Aidan Waits είναι ο τέλειος άνθρωπος για τη δουλειά. Απογοητευμένος, συναισθηματικά κατεστραμμένος και περιφρονημένος από τους προϊσταμένους του. Με άλλα λόγια, εντελώς αναλώσιμος.

Αλλά, ο Aidan είναι γεννημένος επιζών. Και καθώς δουλεύει βαθιά στον σκιερό κόσμο του Zain, διαπιστώνει ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Ο Zain είναι μια συναρπαστική φιγούρα του Gatsby που προσελκύει νέες γυναίκες στην τροχιά του -γυναίκες που έχουν κακή συνήθεια να καταλήγουν νεκρές. Αλλά είναι πραγματικά υπεύθυνος ο Zain; Και η Isabelle θα είναι η επόμενη;
Πριν από πολύ καιρό, ο Aidan βρέθηκε να έλκεται επικίνδυνα από τη λάθος γυναίκα… Πώς μπορεί να σώσει το κορίτσι εάν δεν μπορεί να σώσει τον εαυτό του;
Συγγραφέας
Ονοματεπώνυμο Knox Joseph
Θέμα
Περιεχόμενο Αστυνομική λογοτεχνία
Εκδόσεις
Εκδότης Μάτι
Μετάφραση
Ονοματεπώνυμο Πηνελόπη Τριαδά
Σελίδες
Αριθμός 464
ISBN
Κωδικός ISBN 978-618-5021-96-2
Ημ. Έκδοσης
Ημερομηνία 2018
  • Εκδότης: Μάτι
  • Κωδικός Προϊόντος: 3886
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
  • 16,60€
  • 5,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 4,72€