Οι σιδηρόδρομοι της Κεντρικής Ελλάδας 1869 - 1969 (Παλαιοβιβλιοπωλείο)

-38% Οι σιδηρόδρομοι της Κεντρικής Ελλάδας 1869 - 1969 (Παλαιοβιβλιοπωλείο)
Το λεύκωμα "Οι σιδηρόδρομοι της Κεντρικής Ελλάδας" είναι μια εξαιρετική επιστημονική μελέτη για την πορεία του ελληνικού σιδηρόδρομου και τον σημαντικότατο ρόλο που διαδραμάτισε στην ανάπτυξη της χώρας. Παρουσιάζει την διαδρομή του τρένου πάνω στις ράγες της ελληνικής ιστορίας αναδεικνύοντας την κοινωνική, οικονομική και τελικά εθνική προσφορά των σιδηροδρόμων.
Στις σελίδες του βιβλίου καταγράφονται και κωδικοποιούνται για πρώτη φορά σημαντικά στοιχεία που σχετίζονται με τους σιδηρόδρομους στην χώρα μας. Ταυτόχρονα η έκδοση συνοδεύεται από ένα σπάνιο φωτογραφικό - αρχειακό υλικό που θα συγκινήσει όχι μόνο τους αναγνώστες που έχουν ειδικό ενδιαφέρον για το θέμα, αλλά και όλους εκείνους που θα ήθελαν να απολαύσουν ένα "συναρπαστικό ταξίδι πρώτης θέσης στον χρόνο".
Εν κατακλείδι θα ήθελα να συγχαρώ τον πρόεδρο του Μουσείου Φωτογραφίας "Χρήστος Καλεμκερής" του Δήμου Καλαμαριάς κ. Χρήστο Καλεμκερή, τον συγγραφέα κ. Κώστα Ανδρουλιδάκη αλλά και όλους τους συντελεστές του λευκώματος για τη συστηματική τους δουλειά, την επιμονή τους και τις προσπάθειές τους οι οποίες γνωρίζω ότι απαιτήθηκαν για την έκδοση που κρατάτε στα χέρια σας. Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ καλή συνέχεια στη δημιουργική πορεία του Μουσείου, το οποίο στα λίγα χρόνια λειτουργίας του έχει να επιδείξει ένα σημαντικότατο πολιτιστικό έργο με σειρά εκδόσεων και φωτογραφικών εκθέσεων. 
Συγγραφέας
Ονοματεπώνυμο Ανδρουλιδάκης Κώστας
Θέμα
Περιεχόμενο Λευκώματα
Εκδόσεις
Εκδότης Μουσείο Φωτογραφίας "Χρήστος Καλεμκερής" Δήμου Καλαμαριάς
Σελίδες
Αριθμός 381
ISBN
Κωδικός ISBN 978-960-87946-1-0
Ημ. Έκδοσης
Ημερομηνία 2005
  • Κωδικός Προϊόντος: 4887
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 48,00€
  • 30,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 28,30€