Όσο κρατάει μια ζωή

Κατόπιν Παραγγελίας Όσο κρατάει μια ζωή
Παντρεμένη χρόνια με έναν επιτυχημένο κτηματομεσίτη της Γουόλ Στρητ, η Λεόνι Κόρινθ ήταν υποχρεωμένη να ανέχεται τα ανελέητα παιχνίδια εξουσίας και τις δολοπλοκίες της ελίτ του Μανχάταν. Τώρα,μετά από ένα δύσκολο διαζύγιο και με ελάχιστα πράγματα στην κατοχή της πέρα από την πολύτιμη ελευθερία της, η Λεόνι εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη για τη μαγευτικά όμορφη κοιλάδα του ποταμού Χάντσον. Εκεί, αποφασισμένη να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή, αγοράζει ένα παλιό, παραμελημένο αρχοντικό και αρχίζει την ανακαίνιση του.

Έχει πιστέψει πως ο έρωτας δεν έχει πια θέση στη ζωή της – ως τη στιγμή που γνωρίζει τον αρχιτέκτονα Σαμ Νίκολσον. Η Λεόνι αισθάνεται αμέσως μια έντονη φυσική έλξη για τον Σαμ, αλλά και μια βαθύτερη ψυχική επαφή, που δεν περίμενε ποτέ να ξανανιώσει. Όμως ο Σαμ δεν είναι ελεύθερος ν’ αγαπήσει. Παγιδευμένος σ’ ένα τυραννικό γάμο, διχάζεται ανάμεσα στις ενοχές του και την ευτυχία που δεν έχει το δικαίωμα να μοιράζεται με τη Λεόνι…

Ενώ όμως οι εργασίες της ανακαίνισης προχωρούν, και οι δυο δυσκολεύονται όλο και περισσότερο να ελέγξουν τα αισθήματα τους. Και ξαφνικά, ένα συγκλονιστικό γεγονός ανατρέπει τα πάντα – ένα τραγικό συμβάν που βάζει σε κίνδυνο το μέλλον του Σαμ και απειλεί να τους χωρίσει για πάντα. Είναι η στιγμή που η Λεόνι πρέπει να βρει τη δύναμη να πιστέψει στον έρωτα που έχει αρχίσει να γιατρεύει την πληγωμένη της καρδιά… έναν έρωτα που μπορεί να κρατήσει όσο μια ζωή.
Συγγραφέας
Ονοματεπώνυμο Judith Gould
Θέμα
Περιεχόμενο Ξένη Λογοτεχνία
Εκδόσεις
Εκδότης Bell
Μετάφραση
Ονοματεπώνυμο Κλαίρη Παπαμιχαήλ
Σελίδες
Αριθμός 377
ISBN
Κωδικός ISBN 960-450-631-5
Ημ. Έκδοσης
Ημερομηνία 1999
  • Εκδότης: Bell
  • Κωδικός Προϊόντος: 4204
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
  • 6,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 5,66€