Ψύχαλος

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Αμπελουργία και οινοποίηση: Συμβατική, βιολογική, βιοδυναμική -10%

Αμπελουργία και οινοποίηση: Συμβατική, βιολογική, βιοδυναμική

Στο βιβλίο Αμπελουργία & Οινοποίηση θα βρείτε λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τη σύγχρονη, συμβατική, ποιητική αμπελοκαλλιέργεια & οινοποίηση, τη βιολογική αμπελοκαλλιέργεια & την οικολογική οινοποίηση..

16,74€ 15,06€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,21€

Σύγχρονη μελισσοκομία (Παλαιoβιβλιοπωλείο) -50% Μη Διαθέσιμο

Σύγχρονη μελισσοκομία (Παλαιoβιβλιοπωλείο)

Γραμμένο από τους καλύτερους ειδικούς (με 800 έγχρωμες φωτογραφίες), το βιβλίο "Σύγχρονη μελισσοκομία" παρέχει στον επαγγελματία ή ερασιτέχνη μελισσοκόμο όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία αλλά και το θεω..

63,60€ 32,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 30,19€

Συμβουλές της Αργυρώς

Η Αργυρώ Σαουλίδου, αφού μας κέρασε στο πρώτο της βιβλίο υπέροχα γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και λικέρ, αποφάσισε τώρα να μας μάθει όλα τα μυστικά της νοικοκυροσύνης. Άνοιξε τα τετράδιά της και ..

16,58€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,64€

Τα μυστικά της γιαγιάς Αλεξάνδρας

Μικρά μυστικά για το νοικοκυριό και πολύτιμες συμβουλές για τη μαγειρική, την οικογενειακή φροντίδα και την υγιεινή μέσα από την εμπειρία και την πρακτική γνώση μιας παλιάς νοικοκυράς. Μυστικά και ο..

13,44€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,68€

Το αμπέλι: Ποικιλίες, καλλιέργεια, προϊόντα

Η καλλιέργεια του αμπελιού, για την παραγωγή καρπού και κρασιού είναι ταυτισμένη με την εξέλιξη της γεωργίας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Στον μικρό οδηγό με τίτλο "Το Αμπέλι" η συντακτική ομάδα..

13,68€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,91€