Σιωνισμός ο 5ος ιππότης της Αποκάλυψης 666 (Παλαιοβιβλιοπωλείο)

-22% Μη Διαθέσιμο Σιωνισμός ο 5ος ιππότης της Αποκάλυψης 666 (Παλαιοβιβλιοπωλείο)
Τώρα τα τελευταία χρόνια γίνεται πολύς λόγος για τον αριθμό 666, το ΕΚΑΜ και τις νέες ταυτότητες. Γίνεται λόγος ότι έρχεται το πλήρωμα του χρόνου που ο Διεθνής Εβραιομασονισμός ακάθεκτα εφορμά για την παγκόσμια κυριαρχία.
Τις θεωρητικές βάσεις για την παγκόσμια κυριαρχία ο Διεθνής Μασονισμός τις έβαλε το 1896 με τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ. Βιβλίο που πρέπει να διαβάσουν οι αναγνώστες μας, για να μπορέσουν να κατανοήσουν το Σιωνιστικό φαινόμενο σε βάθος και να μπορέσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι της Σιωνιστικής συνωμοσίας για διεθνή κυριαρχία.
Ο Διεθνής σιωνισμός είναι η κορυφή των σκοτεινών δυνάμεων στο σημερινό κόσμο.
Η Σοβιετική εφημερίδα "ΤΡΟΥΝΤ" γράφει: "Ο Σιωνισμός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Ειρήνης, της προόδου, της ευημερίας και της ελευθερίας των λαών. Οι Εβραίοι παίρνουν εντολές από τα γραφεία του Λευκού Οίκου, του Πενταγώνου, από τις μεγάλες καπιταλιστικές Τράπεζες και τις εταιρίες πετρελαίου.
Ο Διεθνής Σιωνισμός με κάθε μέσο επεδίωκε την ίδρυση του κράτους Ισραήλ στον Παλαιστινιακό χώρο, για να εκπληρωθεί έτσι η γραφή του ΤΑΛΜΟΥΔ.
Πολλές προσπάθειες έγιναν στην πορεία του χρόνου να δοθεί εστία για την ίδρυση του κράτους του ΙΣΡΑΗΛ και στην Αφρική (Κογκό) και στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ο Διεθνής όμως μασονισμός ανένδοτα απέριπτε αυτές τις προτάσεις και επέμενε για την ίδρυση του ΚΡΑΤΟΥΣ στην Παλαιστίνη. [...] 
Συγγραφέας
Ονοματεπώνυμο D. C. Yermak
Εκδόσεις
Εκδότης Στερέωμα-Μπίμπης
Μετάφραση
Ονοματεπώνυμο Λάμπρος Αρκαδιώτης
Σελίδες
Αριθμός 157
Ημ. Έκδοσης
Ημερομηνία 1990
  • 12,80€
  • 10,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 9,43€