Τα σκάνδαλα των Χέριαρντ

-49% Τα σκάνδαλα των Χέριαρντ
Από την Ινδία του 1788 ως την Αγγλία του 1816, οι δυο γενιές των ανατρεπτικών Χεριαρντ δε σταματούν να σκανδαλίζουν την υψηλή κοινωνία!
Το Διαμάντι της Ινδίας
Η Ανούσα Λόρενς είναι κόρη μιας Ινδής πριγκίπισσας κι ενός Άγγλου ευπατρίδη -το ιδανικό πιόνι για τα παιχνίδια κυριαρχίας στα χρυσοποίκιλτα παλάτια του Ρατζαστάν. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο και ο αλαζονικός ταγματάρχης Νικόλας Χεριαρντ παίρνει εντολή να την οδηγήσει με ασφάλεια στον πατέρα της, στην Καλκούτα. Όμως η πανέμορφη, απαιτητική Ανούσα βάζει σε σκληρή δοκιμασία την αίσθηση της τιμής του Νικ, καθώς η έλξη που νιώθει γι' αυτήν εξελίσσεται σε βασανιστικό πειρασμό. Και η κατάσταση θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη όταν η μόνη λύση για να την κρατήσει ασφαλή θα τον φέρει αντιμέτωπο με τις αρχές και τα πιστεύω του...
Η Μυστική Ζωή της Μις Χερστ
Έχοντας διασωθεί από το σκάνδαλο της γέννησής της, η Φίλιντα Χερστ, χάρη στην υποδειγματική συμπεριφορά της, έχει πετύχει να βρίσκεται σε μια ευαίσθητη ισορροπία με την υψηλή κοινωνία. Όμως ο Ας Χεριαρντ, ο αρρενωπός υποκόμης Κλερ, απειλεί να τινάξει στον αέρα ολόκληρο τον κόσμο της...! Ο Ας έχει μεγαλώσει στην Καλκούτα και νιώθει απέχθεια για την αριστοκρατία του Λονδίνου. Ωστόσο, η μις Χερστ του κεντρίζει το ενδιαφέρον. Το μυστήριο που την περιβάλλει, ο δυναμισμός και η ευστροφία της, το σαγηνευτικό κορμί της... Όλα αυτά είναι αρκετά για να τον δελεάσουν και να της ζητήσει να γίνει ερωμένη του!
Συγγραφέας
Ονοματεπώνυμο Louise Allen
Θέμα
Περιεχόμενο Σύγχρονη Ξένη Λογοτεχνία
Εκδόσεις
Εκδότης Bell
Σελίδες
Αριθμός 448
ISBN
Κωδικός ISBN 978-960-620-788-4
Ημ. Έκδοσης
Ημερομηνία 2019
  • Εκδότης: Bell
  • Κωδικός Προϊόντος: 5392
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 9,90€
  • 5,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 4,72€