Το χαμένο παιδί

-69% Το χαμένο παιδί
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΜΙ ΓΟΥΕΝΤ.
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ.
ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.

3 Απριλίου 1990. Η μικρούλα Σάμι εξαφανίζεται από το σπίτι της στο Μάνσον του Κεντάκι - ένα γεγονός που συντρίβει την οικογένεια της και διχάζει τη βαθιά συντηρητική, θρησκευόμενη κοινωνία της πόλης. Είκοσι οκτώ χρόνια μετά, η Κιμ Λίρι, Αυστραλιανή φωτογράφος, πολιορκείται από έναν άγνωστο ο οποίος ανατρέπει όλα όσα ήξερε για τον εαυτό της, καθώς ισχυρίζεται ότι αυτή είναι η μικρή Σάμι. Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η Κιμ για να ανακαλύψει την αλήθεια; Αναζητώντας απαντήσεις, επιστρέφει στην απομακρυσμένη πόλη όπου μεγάλωσε η Σάμι για να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα της παιδικής της ηλικίας. Ωστόσο, όσο πιο βαθιά ψάχνει, τόσο περισσότερα κρυμμένα μυστικά ανακαλύπτει για την οικογένεια της Σάμι... και τόσο περισσότερο πλησιάζει στο ανείπωτο τραύμα του σκοτεινού και διεστραμμένου παρελθόντος της.
Το συγκλονιστικό λογοτεχνικό ντεμπούτο του Αυστραλού πολυβραβευμένου σεναριογράφου Christian White, που μεταφράστηκε σε περισσότερες από δέκα γλώσσες και έγινε αμέσως μπεστ σέλερ.
Ένα καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ, που αιχμαλωτίζει τον αναγνώστη, από τις πρώτες κιόλας σελίδες, σε ένα αναπάντεχο παιχνίδι ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν.
Συγγραφέας
Ονοματεπώνυμο Christian White
Θέμα
Περιεχόμενο Αστυνομική λογοτεχνία
Εκδόσεις
Εκδότης Ελληνικά Γράμματα
Σελίδες
Αριθμός 419
ISBN
Κωδικός ISBN 9789601907574
Ημ. Έκδοσης
Ημερομηνία 2019
  • 15,90€
  • 5,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 4,72€