Το στέμμα του Χριστόφορου Κολόμβου

-62% Κατόπιν Παραγγελίας Το στέμμα του Χριστόφορου Κολόμβου
Η Βίβιαν ανακαλύπτει το χαμένο ημερολόγιο του Κολόμβου, και μαζί μια αναφορά στο «μεγαλύτερο θησαυρό», κι έτσι ξεκινά με το φίλο της για το ταξίδι που θα αλλάξει τη ζωή τους. Οι γραμμές του χαμένου ημερολογίου που κρατάνε στα χέρια τους θα τους οδηγήσουν βήμα βήμα πίσω στο 1492. Η επίδραση των αιώνων που πέρασαν επηρεάζει το παρόν, παίζοντας ένα παράλογο παιχνίδι. Τα φαντάσματα των ιθαγενών τούς παίρνουν μαζί τους στην αναζήτηση του στέμματος της Ισαβέλλας, της βασίλισσας της Ισπανίας.
Η μαγεία της πρώτης στιγμής, της ένωσης των δύο κόσμων, η ώρα που ο Ναύαρχος βγήκε στη στεριά με την αρματωμένη βάρκα, μαζί με τον Μαρτίν Αλόνσο Πιντζόν, κρατώντας το βασιλικό λάβαρο, σ’ αυτή τη γη, για να συναντήσουν αυτούς τους μικρόσωμους άγριους, τους ολόγυμνους, με τα σκληρά σαν χαίτη αλόγου μαλλιά τους, ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια τους. Τους καλεί να νιώσουν τη γοητεία της ανακάλυψης.
Ο Μάικλ Ντόρις και η Λουίζ Έρντριχ έχουν γράψει ο καθένας βιβλία μεγάλης επιτυχίας και υψηλού λογοτεχνικού επιπέδου. Στην πρώτη τους κοινή προσπάθεια, δημιούργησαν ένα σύνολο από αλησμόνητους χαρακτήρες και μια πρωτότυπη δουλειά γεμάτη προκλητικές ιδέες, αγωνία και πάθος.
Συγγραφέας
Ονοματεπώνυμο Michael Dorris, Louise Erdrich
Θέμα
Περιεχόμενο Ξένη Λογοτεχνία
Εκδόσεις
Εκδότης Α. Α. Λιβάνη
Μετάφραση
Ονοματεπώνυμο Σάσα Καπογιαννοπούλου
Σελίδες
Αριθμός 415
ISBN
Κωδικός ISBN 978-960-236-257-0
Ημ. Έκδοσης
Ημερομηνία 1992
  • Εκδότης: Α. Α. Λιβάνη
  • Κωδικός Προϊόντος: 3544
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
  • 15,90€
  • 6,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 5,66€