Τρόποι Αποστολής

Όλες οι αποστολές εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την εταιρεία Speedex, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) ή τα ΚΤΕΛ του κάθε νομού. Σε κάθε περίπτωση σας παρέχουμε κωδικό εντοπισμού της αποστολής σας. 

Με βάση την διαθεσιμότητα των βιβλίων που περιλαμβάνει η παραγγελία σας καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποστολή της, αυθημερόν ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Υπάρχει πιθανότητα να καθυστερήσει η αποστολή της παραγγελίας σας, σε περίπτωση που περιλαμβάνει βιβλία που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα μας. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε από εμάς για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.


Χρόνος παράδοσης
- Για παραγγελίες εντός Αττικής η παράδοσή τους πραγματοποιείται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.
- Για παραγγελίες εκτός Αττικής, η παράδοσή τους μπορεί να φτάσει μέχρι και 5 εργάσιμες ημέρες.

Ως εργάσιμες ημέρες λογίζονται οι ημέρες πλην Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Κόστος αποστολής
- Μέσω Speedex
- Μέσω ΕΛΤΑ
- Μέσω ΚΤΕΛ ( έπειτα από τραπεζική κατάθεση)

Τα έξοδα αποστολής μέσω Speedex για αποστολές εντός πόλεων είναι 4 ευρώ με αντικαταβολή. Για απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να προκύψουν έξτρα χρεώσεις για αποστολές μέσω Speedex (4 ευρώ επιπλέον). Τα έξοδα αποστολής μέσω ΕΛΤΑ για όλη την Ελλάδα είναι 5,50 ευρώ με αντικαταβολή.
Η επιλογή του τρόπου αποστολής γίνεται με γνώμονα την καλύτερη και οικονομικότερη επιλογή για την παραγγελία σας. 

Για να δείτε εάν η περιοχή σας χαρακτηρίζεται σύμφωνα με την Speedex ως Εντός Πόλης (Ε.Π.), Απομακρυσμένη Περιοχή (Α.Π.) ή Δυσπρόσιτη Περιοχή (Δ.Π.), μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.speedex.gr/postap.asp 
 
Με κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, τα έξοδα αποστολής μέσω ΕΛΤΑ είναι 3,50 ευρώ, μέσω Speedex είναι 2 ευρώ, ενώ για παραγγελίες 30 ευρώ και άνω σας κάνουμε δώρο τα έξοδα αποστολής.

Τα έξοδα αποστολής μέσω ΚΤΕΛ για όλη την Ελλάδα είναι 5 ευρώ. Απαιτείται κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας.

 
Τρόπος αποστολής   Τρόπος Πληρωμής  
  Αντικαταβολή Κατάθεση Κατάθεση άνω των 30€
Speedex 4 € 2 € Δωρεάν
Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) 5,50 € 3,50 € Δωρεάν
ΚΤΕΛ Χ 5 € 5 €